Törzsvásárlói kártya

Törzsvásárlói kártya2018-11-07T00:14:40+00:00

Igényléssel kapcsolatos információk

A boltban kihelyezett vagy a weboldalon kitöltött igénylőlapon lehet megigényelni a törzsvásárlói kártyát.  Az igénylés után egy héttel később már lehet érdeklődi a boltban a pénztárnál a kártya megérkezéséről. A kártyát a pénztárnál lehet átvenni.

A kártya elvesztését a 37/500-612 számon vagy az info@belvarosi-csemege.com e-mail címen lehet bejelenteni!

További kártyával kapcsolatos információkért a boltban, az információs vonalunkon, vagy email címünkön lehet érdeklődni, melyeket a kapcsolat menüpont alatt találnak meg.

Használat

A pénztárhoz érkezéskor felmutatjuk a törzsvásárlói kártyánkat és utána a termékeket a pénztárra felhelyezzük. A vásárlás után a kiadott blokkon látható a törzsvásárlói kártyánk által megspórolt összeg. A kártya hátulján található vonalkód azonosítja a vásárlót vásárláskor és biztosítja a kedvezményt a levásárolt összegből! A kártya elején megtalálható a boltunk internetes elérhetőségének a címe melyet folyamatosan érdemes látogatni az aktuális akciók, ajándéksorsolások érdekében.

Köszönjük hogy nálunk vásárol, ezért mi cserébe kedvezményt biztosítunk önöknek és megfelelő környezetet, vásárlása lebonyolításához.

Amennyiben hozzászólása van a bolt környezetéhez életéhez a vásárló harmonizáció jobbá tételéhez, kérjük azt jelezze a fent található email címünkön.

A törzsvásárlói kártyával rendelkező személyek a jövőben 2% kedvezményben részesülnek (Kivéve a kötött áras termékeket pl.: újság),  továbbá ajándék-sorsolásokban vesznek részt. Ezen kívül e-mailben és SMS-ben is megkapja a törzsvásárló az akciókról, ajándéksorsolásokról a legújabb információkat (amennyiben megadják elérhetőségüket)

A törzsvásárlói kártya addig marad érvényben, amíg a bolt üzemel.

Gondolt már arra, hogy törzsvásárlói kártyát adjon ajándékba, vagy más ajándékkal együtt?

Ez a kis kedvesség hosszú évekig Önre fogja emlékeztetni a meglepettet, ráadásul évente 8000-14000 Ft-t takaríthat meg vele, ami minden vásárlásnál jó érzést vált ki belőle. Ha ajándéknak szánja, azt javasoljuk, hogy olyan személynek ajándékozza, aki szokott hozzánk járni, vagy tervezi. Ettől kezdve folyamatosan, olcsóbban vásárol nálunk boltunk fennállásáig!

A törzsvásárlói kártya kizárólag csak ebben az üzletben használható!